BLÅ CUPEN – välkommen med anmälan!

Eftersom vi inte klarar att hålla oss helt borta från den härliga cupvärlden kommer två av föreningarna (Västerhaninge IBK och Tungelsta IF) under pausen 2023 att arrangera en mindre ”lillebror” till SFBC.
Den kommer gå under namnet BLÅ CUPEN och inrikta sig på just dessa lag! Blå lag som vill avsluta säsongen med en Stockholmscup, eller kanske gröna lag som vill avsluta sitt sista gröna år med att pröva blått matchspel innan sommaren?

Cupen kommer vara öppen för det som i Stockholms seriespel benämns som blå lag. Rekommenderad ålder för detta säsongen 2022/23 är pojkar och flickor 9-12 år.

Cupen kommer spelas 6-7 maj i Åbyhallen och Ribby Sporthall.
Anmälan är öppen! HÄR

SFBC pausar 2023

Då arrangerande föreningar lever med ändrade förutsättningar efter pandemin har vi tagit ett motvilligt men gemensamt beslut att pausa vår populära innebandycup under 2023.

Fokus i våra föreningar under vintern och våren behöver ligga på egen föreningsutveckling och att inhämta nya starka medlemskrafter för framtiden. Vi tror att många föreningar känner igen sig. Vi känner helt enkelt att vi vill vara säkra på att kunna leverera ett cuparrangemang i samma starka anda som SFBC ska vara. Det är ett STORT arrangemang och vi månar om cupens kvalitet, det är viktigt för oss.

Vi planerar att återkomma med nya krafter våren 2024!

/På återseende!!
Cupledning Stockholm Floorball Cu
p


Comments are closed.