Över 100 lag

Så här i mitten av sommaren har vi redan passerat en bit över anmälda 100 lag till SFBC 2019! Det betyder att vi redan passerat föregående års antal.

De största klasserna hittar vi naturligt i de mittersta åldersklasserna medan det finns lite fler platser lediga i de äldsta och yngsta klasserna. Vi fortsätter gärna att fylla på dessa så välkomna med er anmälan – vi uppmanar alldeles särskilt fler tjejlag att fylla på och utmana varandra hos oss!

Några spelklasser börjar närma sig ett maxantal, närmast tillhands ligger P04. Än så länge har vi dock alla klasser öppna men säkra er plats redan nu!

Sista anmälningsdag till cupen är 14 aug.
Lottning och spelschema presenteras sedan senast 30 aug.

Under cupen i september satsar vi på att göra helgen så välkomnande och trivsam som möjligt även utanför planerna med diverse aktiviteter för både spelare och hejande familjer. Bland annat kommer ni hitta vår eventhall i Torvalla, med speedshooting, sumobrottning och lotterier.

Om man även utan deltagarkort vill beställa måltider så går detta utmärkt! Detta beställs inne i Cupmate där ni hanterar ert lags anmälan. Maten lagas av vår egen kock och är perfekt uppladdning för hungriga lag!

Anmälan är fortfarande öppen, så har du inte redan anmält er passa på innan anmälningstiden löper ut.

Comments are closed.