Kommer SFBC att bli av??

Vi får många frågor just nu om cupen kommer genomföras i september och om anmälningen fortfarande är öppen trots ovissheten. 


Det är som alla vet och förstår ett ovisst läge, vi vet inte hur riktlinjerna för arrangemang kommer se ut efter sommaren, det enda vi säkert vet är att vi kommer följa de riktlinjer som då gäller. Sommaren kan bli oviss men besked till alla lag kommer ges senast 1 månad innan cupen, eller tidigare. Vår planering för en genomförbar cup pågår till dess. Vi fortsätter alltså hålla anmälan öppen, och behåller samma rutiner som tidigare gällande anmälan och inbetalning av anmälningsavgiften osv. Vi garanterar återbetalning om cupen inte kan genomföras för att alla ska känna sig trygga att anmäla sina lag.

Möjligheten till föreningsrabatt kvarstår ända fram till att anmälan stänger. Dvs att tre eller fler lag från samma förening som bokar deltagarkort med mat och övernattning har helt fri anmälningsavgift. Ni kan anmäla er var för sig, men gör det tidsmässigt samordnat inom någon dag och påkalla cupledningens uppmärksamhet av er gemensamma bokning genom att maila detta till info@sfbc.se. Anmäls en medverkan utan deltagarkort tillkommer inga ytterligare kostnader alls för deltagandet.

Vi håller tummarna för en efterlängtad innebandyhöst!
/ Cupledningen Stockholm Floorball Cup

Comments are closed.